Despre Noi

FELPS PRO SRL

În magazinul nostru online vei găsi cele mai bune produse pentru îndreptare, nutriție, colorare și îngrijire la domiciliu.

FELPS PRO SRL

Produse cosmetice pentru îngrijirea si îndreptare părului

Felps Professional este o companie creată de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în producția de produse cosmetice pentru îngrijirea îndreptării părului, precum și o practică largă în tratamente specializate pentru fiecare tip de păr. Scopul principal este de a introduce inovații în baza formulelor de produs, toate formulele au combinații unice îndreptate spre tratarea, îndreptarea și reconstrucția părului. Cosmetica companiei Felps ocupă deja un loc demn pe piața globală de îndreptare și îngrijire a părului. Misiunea companiei este de a oferi produse de înaltă tehnologie care fac părul frumos și sănătos. Prin urmare, toate acțiunile echipei noastre sunt ghidate spre: inovație în domeniul frumuseții, profesionalism și satisfacția clienților

Șamponul de curățare profundă

Șamponul de curățare profundă este un produs special pentru îngrijirea părului. Îndepărtează eficient resturile de produse de styling, silicon, lac, întărește rădăcinile, face părul voluminos și strălucitor.

Reconstrucția părului

Reconstrucția părului este o procedură de salon care vizează tratarea și restaurarea buclelor. Pentru a reanima firele, se folosesc produse cosmetice profesionale cu vitamine, ceramide, minerale și aminoacizi.

Nanoplastia părului

Nanoplastia părului este o procedură care vă permite să transformați părul indisciplinat în fire drepte cu o strălucire oglindă. Esența procedurii este de a satura părul cu acizi organici utili, care nu numai că contribuie la îndreptarea, ci și la îmbunătățirea calității părului.

Nanobotoxul

Nanobotox este un produs inovator care saturează părul deteriorat cu colagen, aminoacizi și keratină, care întăresc și revitalizează părul.

Keratina

Keratina este folosită pentru părul creț uscat, deoarece netezește suprafața părului pentru o perioadă lungă de timp.

Contactează-ne

Colaborăm cu firme de toate mărimile, din toată România

https://felps.ro

office@felps.ro

+40749970045


Adresa

Str. Sălciilor, nr.19, bl.820, sc.C.Iași

700697

Str. Sălciilor, nr.19, bl.820, sc.C.Iași, Iaşi

Servicii Romania

Despre NoiBlogÎntrebări FrecventeContact

In curand

© 2021 serviciiromania.ro. Toate drepturile rezervate.

Facebook