Despre Noi

Debit Credit

Debit Credit, oferă servicii complete de contabilitate consultanta fiscală, servicii de salarizare și servicii conexe financiar contabil.

Debit Credit

Debit Credit - Servicii de contabilitate

Suntem o firma de tineri profesionisti, dedicati meseriei lor și orientati spre succesul clienților. In orice situație oferim clientului cea mai potrivită soluție la problemele sale.

Suntem conectati în permanență la modificările legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.

Debit Credit, oferă servicii complete de contabilitate, consultanta fiscală, servicii de salarizare, servicii conexe financiar contabile , asistență și consultanță pentru începerea unei afaceri la standard european sprijinindu-ne în afirmații pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Respectăm cu strictețe regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informațiilor gestionate în relația cu clientul, atat în timpul colaborării cât și după încetarea acesteia.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corectă informare a agenților economici asupra implicațiilor fiscale ale afacerilor pe care le derulează si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nefiscale ale acestora.Obiectivul nostru este sa oferim clienților încredere prin professionalism, prin găsirea unor soluții optime în domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Profesionalismul și calitatea serviciilor sunt principii după care ne ghidam in activitatea noastra.

Serviciile noastre

Debit Credit oferă servicii contabile complete.

Servicii de Contabilitate

Contabilitatea poate fi realizata in mai multe feluri, dar numai unul este cel corect. Diferenta consta in evitarea oricarui pericol fiscal pentru societatea dumneavoastra, in cazul controalelor instituțiilor abilitate cu efectuarea acestora. Puteți evita amenzile neplăcute datorate unei contabilitati defectuoase.

Servicii de Salarizare și de Resurse Umane

Existenta angajatilor intr-o societate, obliga angajatorul la realizarea si depunerea declaratiei 112, lunar. Corectitudinea acestei declarații este foarte importantă, atat pentru angajator cat si angajat. Depunerea acestei declarații se realizeaza exclusiv online, incepand cu data de 1 Iulie 2011, prin utilizarea unui certificat digital.

Servicii conexe

Prestam urmatoarele servicii conexe – analiza si consultanta financiara si manageriala: Retratarea informațiilor financiare din balanta contabila întocmită in conformitate cu legislația din Romania in formatul de raportare catre grup al societății respective conform cu IFRS (standardele internaționale de contabilitate) .....

Asistență si consultanță pentru începerea unei afaceri

Înființare firma, întocmirea planului de afaceri, Consultanta cu privire la procedurile de înregistrare fiscală a companiei, Întocmirea de documentații pentru obținerea de credite

Contactează-ne

Colaborăm cu firme de toate mărimile, din toată România

office@debitcredit.ro

0260 660 102


Adresa

Str. 22 Decembrie 1989 nr 65

450031

Zalau, Sălaj

Servicii Romania

Despre NoiBlogÎntrebări FrecventeContact

In curand

© 2021 serviciiromania.ro. Toate drepturile rezervate.

Facebook