Despre Noi

ArtMedica

ArtMedica este cea mai modernă clinică de dermatologie, dermato-estetică și tratamente laser din Brașov. Clinica noastră oferă o gamă largă de tratamente dermatologice și dermato-estetice de ultimă generație, adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Despre ArtMedica

ArtMedica este cea mai modernă clinică de dermatologie, dermato-estetică și tratamente laser din Brașov.

Clinica noastră oferă o gamă largă de tratamente dermatologice și dermato-estetice de ultimă generație, adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Ne mândrim cu faptul că oferim pacienților noștri servicii de dermatologie și estetică de înaltă calitate și cu rezultate vizibile.

Echipa noastră de medici tineri se asigură că fiecare pacient are parte de tratamentul și de atenția de care are nevoie.

La clinica noastră din Brașov găsești o gamă largă de tratamente dermatologice, de la tratamente pentru afecțiuni dermatologice ușoare la screening-uri pentru cancerul de piele. Pe lângă tratamentele dermatologice, oferim proceduri de chirurgie plastică minim invazivă, de la excizia alunițelor până la proceduri estetice precum blefaroplastia sau otoplastia. Specializarea noastră sunt tratamentele laser, cum ar fi rejuvenarea pielii, tratarea roșeții și îndepărtarea părului cu laser. Folosim cea mai nouă tehnologie laser pentru a oferi pacienților noștri rezultatele pe care și le doresc, în condiții de maximă siguranță.

Dermatologie

Estetica si Anti Aging

Tratamente Laser

Chirurgie plastică și reconstructivă

Contactează-ne

Colaborăm cu firme de toate mărimile, din toată România

https://artmedica.ro/

contact@artmedica.ro

+40 731 006 131


Adresa

Nicolae Iorga, 20, Brașov

500057

Braşov

Servicii Romania

Despre NoiBlogÎntrebări FrecventeContact

In curand

© 2021 serviciiromania.ro. Toate drepturile rezervate.

Facebook