Despre Noi

Andrei Turca Fotograf Iasi

Ofer servicii foto video profesionale in Iasi – botezuri, petreceri, aniversari, cununii, sedinte foto cupluri, copii, familii sau servicii foto video pentru imobiliare.

Andrei Turca Fotograf Iasi

Servicii Foto Profesionale Iasi

Fotograf si Videograf in Iasi pentru evenimente, botezuri, aniversari, cupluri sau familii. Ofer si servicii foto si video pentru imobiliare sau orice prezentari video.

Imi place sa voi captura fotografii care spun povestea evenimentului intr-un mod unic si emotional. Ca fotograf sunt mereu atent la lumina, la culori, diferite pozitii si alte detalii care puse la cap la cap vor crea fotografii cat mai frumoase.

In cele peste 100-150 de poze (uneori 150+) suprinse la un eveniment de o ora vei primi poze ale momentelor importante cat si imagini de grup si imagini care suprind emotiile participantilor la eveniment. Ca fotograf e important sa fiu mereu atent la mici detalii, culori, posibile unghiuri si la calitatea luminii care impreuna ma vor ajuta sa capturez poze cat mai frumoase si mai creative.

Folosesc camere Sony, inclusiv Sony a7 III impreuna cu lentile precum Sigma 30mm f/1.4 sau Tamron 28-75mm f/2.8. De asemenea detin si un gimbal profesional (stabilizator) pentru a crea cadre video cat mai dinamice si artistice.

Preturile pentru servicii foto incep de la 250 RON pe ora, pretul scazand daca sunt mai multe ore cumparate. Un eveniment de o ora va produce cam 70-120 de imagini editate individual folosind propriile setari si colorizari.

Tarifele pentru video la evenimente incep de la 400 RON pe ora in care veti primi o editare video profesionala intre 2-5 minute care va fi editat folosind muzica platita fara drepturi de autor atent aleasa pentru fiecare video si eveniment.

Pentru servicii foto video imobiliare preturile vor fi stabilite in functie de proiect si cerintele clientului.

Fotografiile si/sau video-urile le veti primi pe un link protejat prin parola unde veti accesa materialele la rezolutia originala pe care le puteti vizualiza si copia fie individual fie sa descarcati toata galeria deodata. Timp de 6 luni veti avea acces gratis la aceasta galerie online. La cerere si fara nici un extra cost va pot oferi materialele si pe un stick USB.

Pentru contact folositi numarul sau e-mailul salut@andreiturca.ro sau 0746641183.

De asemenea ma puteti gasi si pe propriul site la andreiturca.ro – Servicii Foto Video Iasi

Servicii Fotograf Iasi

Fotograf si Videograf in Iasi pentru evenimente, botezuri, aniversari, cupluri sau familii. Ofer si servicii foto video pentru imobiliare sau orice prezentari video. La evenimentul tau voi captura fotografii care spun povestea evenimentului intr-un mod unic si emotional. Ca fotograf la eveniment sunt mereu atent la calitatea luminii, la culori, unghiuri si alte detalii care impreuna vor crea fotografii cat mai artistice. In cele peste 100-150 de fotografii (deseori 200+) de obicei capturate la un eveniment de o ora vei primi poze ale momentelor importante cat si fotografii de grup si imagini care suprind emotiile invitatilor. Ca fotograf e important sa fiu mereu atent la mici detalii, culori, posibile unghiuri si la calitatea luminii care impreuna ma vor ajuta sa creez imagini cat mai unice si mai creative. Ca echipament folosesc camere Sony Mirorless inclusiv Suny a7 III cu lentile precum Tamron 28-75mm f/2.8 sau Sigma 30 f/1.4. Pe partea de videouri detin si un stabilizator profesional Webill S pentru a trage cadre cat mai stabile si cinematice. Tarifele pentru servicii foto incep de la 250 RON pe ora, pretul scazand daca sunt mai multe ore cumparate. Un eveniment de o ora va produce cam 70-120 de imagini profesionale editate individual in stilul propriu. Preturile video incep de la 400 RON pentru o ora la un eveniment care va include un video creativ de 2-5 minute editat profesional folosind muzica aleasa atent pentru a se potrivi cu emotia evenimentului. Pentru servicii foto video imobiliare preturile vor fi stabilite in functie de proiect si nevoile clientului. Fotografiile si/sau video-urile le veti primi pe un link protejat prin parola unde veti accesa materialele la rezolutia maxima pe care le puteti vizualiza si descarca fie una cate una fie sa descarcati toata galeria deodata. Timp de 6 luni veti avea acces gratis la aceasta galerie online. Daca optati sa primiti materialale si pe un stick USB pot livra si in felul asta fara nici un cost in plus. Pentru contact folositi numarul sau e-mailul afisat de site. Pentru portofoliu foto video si pentru mai multe detalii vizitati site-ul andreiturca.ro.

Contactează-ne

Colaborăm cu firme de toate mărimile, din toată România

https://andreiturca.ro/

salut@andreiturca.ro

0746641183


Adresa

Strada Anton Crihan Nr. 16 Bloc D12

700623

Iasi, Iaşi

Servicii Romania

Despre NoiBlogÎntrebări FrecventeContact

In curand

© 2021 serviciiromania.ro. Toate drepturile rezervate.

Facebook