Servicii Romania - Ghidul serviciilor din Romania
Site-uri inscrise: 10965
Inscrise astazi: 0
Vizitate astazi: 0

Valid HTML 4.01 TransitionalTextADS serviciiromania.ro

Incepand cu 01.11.2010 echipa serviciiromania.ro lanseaza serviciul TextADS serviciiromania.ro, un serviciu de promovare GRATUIT, ce va ofera sansa de a va promova profesional site-ul, prin reclame text ce vor fi afisate pe siteurile din reteaua serviciiromania.ro. Reclamele text sunt cele mai intalninte metode de promovare din online-ul romanesc cat si cel international.

 Prin serviciul TextADS serviciiromania.ro aveti posibilitatea de a face schimb de reclame text cu toate site-urile inscrise in reteaua noastra.

Modul de Functionare TextADS

 Ce conditii trebuie sa indeplinesc ?
 Pentru a beneficia de reclama text, trebuie sa aveti un site inscris in directorul nostru. Toate reclamele se vor face doar pentru site-urile inscrise in director.

 Cum functioneaza sistemul de reclame text oferit de serviciiromania.ro ?
  Odata inscris site-ul in director veti avea posibilitatea de a adauga GRATUIT un anunt in reteaua TextADS serviciiromania.ro si totodata veti primi dupa activarea contului 100PC (puncte credit).

 Punctele de credit reprezinta numarul de afisari ale anuntului dumneavoastra in retea.

1PC = 1 afisare

 Astfel pentru fiecare afisare a anuntului dumneavoastra in retea veti consuma 1PC.

Cum pot castiga puncte de credit?
Sistemul TextADS oferit de serviciiromania.ro va da posibilitatea de a castiga puncte de credit prin introducerera unui banner text, in site-ul dumneavoastra. Fiecare banner text contine un numar de PC. Astfel la fiecare afisare a unui banner TextADS pe site-ul dumneavoastra veti primi un numar de PC in functie de tipul de banner afisat.

Punctele de credit pentru fiecare tip de banner sunt afisate in tabelul de mai jos:
  Tip banner PC  
1. Banner 728x90 (Leaderboard) 2 Previzualizare Cod
2. Banner 468x60 (Banner) 1 Previzualizare Cod
3. Banner 120x600 (Skyscraper) 4 Previzualizare Cod
4. Banner 160x600 (Wide Skyscraper) 4 Previzualizare Cod
5. Banner 125x125 (Button) 1 Previzualizare Cod
6. Banner 234x60 (Half Banner) 1 Previzualizare Cod
7. Banner 250x250 (Square) 2 Previzualizare Cod

De exemplu: Pentru o afisare a bannerului text Banner 728x90 (Leaderboard) in site-ul dumneavoastra, veti primi 4PC adica 4 afisari ale anuntului/anunturilor dnv. in reteaua TextADS serviciiromania.ro.

Ce contine un anunt text?
Anunturile text din sistemul TextADS serviciiromania.ro sunt formate din: titlu ce contine 25 caractere si doua descrieri a cate 35 caracre fiecare. Un exemplu de anunt este urmatorul:
Titlu Anunt
Rand descriere 1
Rand descriere 2

Cate anunturi text pot adauga ?
GRATUIT se poate adauga un singur anunt. Daca se doreste adaugarea mai multor anunturi se percepe o taxa unica de 15 lei. pentru fiecare anunt adaugat in plus fata de limita contului dumneavoastra. Odata platita taxa unica pentru inca un anunt, veti primi 150PC iar limita se va modifica si va ramane aceeasi pe toata durata existentei contului. Anunturile pentru un cont nu pot depasii limita maxima de 5 anunturi.

Pot dauga anunturi fara a adauga bannerul TextADS in site-ul meu ?
NU se pot adauga anunturi in sitemul TextADS serviciiromania.ro fara a adauga bannerul TextADS in site-ul dumneavoastra.

Unde gasesc codurile mele pentru bannerele text, ce trebuiesc adaugate in site-ul meu ?
Pentru a avea acces la codurile pentru bannerele TextADS, trebuie sa va logati in contul dumneavoastra iar in Panoul de Control al contului la TextADS -> Coduri TextADS veti gasi codurile pentru fiecare tip de banner text in parte.

Google PageRank Checker

Open Directory Project at dmoz.org

Director Servicii ::  Conditii utilizare ::  Contact

Prima Pagina Copyright 2010 - 2018 serviciiromania.ro - Toate drepturile rezervate.

IP utilizator 54.158.219.248
Utilizatori online 33
LOAD 0.0499 sec.
 
 Director Web de Top TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi SEO Romania Jocuri online - Roportal  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau  LinkPro - Director Web  Site-ul apare in Directorul Kappa  Director Web Pozitia in Dirpedia.ro