Servicii Romania - Ghidul serviciilor din Romania
Site-uri inscrise: 10965
Inscrise astazi: 0
Vizitate astazi: 951

Valid HTML 4.01 Transitional


Director Servicii  Director Servicii - Industrie
Explozivi, Produse pirotehnice Explozivi, Produse pirotehnice (1) Fibre, Fire sintetice si artificiale Fibre, Fire sintetice si artificiale (0)
Industria chimica - detergenti Industria chimica - detergenti (22) Industria lemnului, celulozei si hartiei Industria lemnului, celulozei si hartiei (8)
Industria metalurgica Industria metalurgica (16) Industria navala Industria navala (2)
Industria textila Industria textila (4) Ingrasaminte chimice, Produse azotoase Ingrasaminte chimice, Produse azotoase (0)
Masini si utilaje industriale Masini si utilaje industriale (22) Masini, Utilaje Industria Lemnului Masini, Utilaje Industria Lemnului (4)
Produse din plastic Produse din plastic (12) Produse petroliere Produse petroliere (2)
http://www.ecohightech.ro/ ECO HIGH TECH
Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, furnizand solutii tehnologice profesioniste si totodata un raport optim calitate/pret produselor. Oferim servicii in domeniile: uscatoare si aburitoare, hale industriale, etc..

http://www.felder-gruppe.ro/ Utilaje Prelucrarea Lemnului
Felder Gruppe Austria produce utilaje pentru prelucrarea lemnului de calitate si inalta precizie de peste 55 ani, fiind unul dintre mai mari producatori din industrie. Va invitam sa vizitati chiar acum cel mai complet website din industria lemnului..

http://www.lukoil-lubricants.ro/ Lukoil Lubricants
Activitatea societatii LLK LUBRICANTS ROMANIA a inceput in Romania in anul 2007, odata cu desprinderea din Compania LUKOIL, a tuturor activitatilor legate de obtinerea uleiurilor de baza rezultate din prelucrarea titeiului brut, cat si a sortimentelor de .

http://www.romtehnochim.ro/ Emex - Romtehnochim :: tencuieli, vopsele lavabile, epoxidi
Producator vopsele lavabile, tencuiala decorativa, pardoseli epoxidice, clorcauciuc, grund, poliuretanica, agrement sanitar, vopsea alchidica, ISO.

http://www.pacura.ro Pacura
Pacura include hidrocarburile lichide, gazoase si solide cum ar fi parafina. Evolutia pretului pacurei, reciclare pacura, fisa tehnica pacura..

Info
http://evaporatoare.ro/ Evaporatoare
Evaporatoarele reprezinta niste instrumente folosite pentru a separa diverse tipuri de solvent dintr-un amestec de materiale, scopul lor fiind de a limita volumul si a elimina impuritatile..

http://www.gcgrup.ro/ Produse din cauciuc
G Costache Grup din Pitesti produce produse din cauciuc dintr-o paleta larga de elastomeri: cauciuc siliconic, fluorurat, butadien stirenic, natural, nitrilic, cloroprenic, etilen propilenic, butilic si poliuretan..

http://www.producator-ambalaje.ro/ Producator Ambalaje
Producator Ambalaje este locul in care gasiti tot ceea ce aveti nevoie in materie de ambalaje, fabrica de ambalaje lucreaza pentru dumneavoastra!.

http://www.detergentiecologici.ro Detergenti profesionali pentru orice murdarie
Unul dintre cele mai importante situri de informare si comercializare al detergentilor din Romania este detergentiecologici.ro. Aici puteti gasi produse precum sapun lichid, , detergenti cu ceara sau decerant dar si echipamente profesionale.

http://www.chemstal.ro/ Detartrant
Chemstal inglobeaza o serie de produse chimice, echipamente si servicii necesare intretinerii chimice a instalatiilor care integreaza centrale termice, panouri solare, cazane de abur, aparate de aer conditionat sau alte echipamente de climatizare. .Google PageRank Checker

Open Directory Project at dmoz.org

Director Servicii ::  Conditii utilizare ::  Contact

Prima Pagina Copyright 2010 - 2017 serviciiromania.ro - Toate drepturile rezervate.

IP utilizator 54.166.216.223
Utilizatori online 25
LOAD 0.1716 sec.
 
 Director Web de Top TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi SEO Romania Jocuri online - Roportal  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau  LinkPro - Director Web  Site-ul apare in Directorul Kappa  Director Web Pozitia in Dirpedia.ro